Åpen Hall i Skåredalen

Et nytt fritidstilbud fra 5. klasse og oppover starter opp i Skåredalen fredag 24. mars klokken 18-22. 

Annenhver fredag fremover inviterer Kultur- og bydelshusene barn og ungdom til Åpen Hall på Skåredalen skole, kultur og idrettssenter. Ungdommene kan da drive på med det de ønsker av aktiviteter i hallen - helt gratis. 5. klasse til og med 7. klasse frem til klokken 20.00, mens de to siste timene er forbeholdt ungdom fra 13 år til 18 år.

Vi ønsker at ungdommene i byen vår skal være aktive og kommer nå med dette flunkende nye tilbudet til barn og ungdom fra 5. klasse og oppover, sier Virksomhetsleder Per Steinar Lie.

- Vi har i det siste sett på kommunale arenaer som kan virke som åpne treffsteder for ungdom. Valget falt på Skåredalen skole, kultur og idrettssenter. Ideen kommer fra Bergen kommune der man har bygget egne haller hvor barn og ungdom kan komme og utforske ulike aktiviteter. Nå håper vi at et lignende tilbud vil bli tatt godt imot i Haugesund, og at mange tar turen til Skåredalen, sier Lie.

Et bilde som illustrerer alle aktivitetene under Åpen Hall på skolen i Skåredalen. - Klikk for stort bildeAnnenhver fredag blir det Åpen Hall på skolen i Skåredalen. Illustrasjon