Nå må du bake hus til pepperkakebyen

Nå har du muligheten til å være med på å sette DITT personlige preg på pepperkakebyen på Gamle Slaktehuset. BLI MED OG BAK - Lag et hus til pepperkakebyen du også!

For 10. året på rad blir det Pepperkakeby på Gamle Slaktehuset. Vi setter vår lit til entusiastiske barn i barnehager og skoler, idrettslag, kreative familier og voksne som baker både hjemme og på jobb slik at vi også i år får en flott pepperkakeby som vil bli besøkt av tusenvis av mennesker. Målsettingen er å skape en magisk julestemning med funklende lys, fallende snø, herlig pepperkakelukt. Små tog drar seg gjennom snølandskapet mellom eksisterende bygg og herlige fantasibygg. 

Vi er helt avhengig av at DU sammen med familie, venner og kollegaer tar frem kjevle og setter i gang med bakingen. Ha godt med snop og melis til pyntingen. Det er lov å jukse litt med å bruke limpistol. Om bygget blir skakt eller salrygget betyr ingenting. Sammen får vi det til og resultatet blir en fantastisk Pepperkakeby som gleder svært mange. Klarer vi å sette rekord i år i antall bygg?

Du kan levere inn ditt bidrag 18. – 26. november.

Se hva Helge og Gro gjør for å bidra til pepperkakebyen på TV-Haugaland >>>

Tips til deg som skal lage pepperkakehus

  • limpistol
  • masse snop
  • tålmodighet
  • lått og løye
  • god fantasi

LYKKE TIL MED BAKING OG PYNTING!

Pepperkakebyen 2019

 

 

Utskrift