Abonner på nyheter fra Haugesund kommune

 • Vil du bli lærling banner
 • Kommunereformen1
 • Sommerjobb banner 2014
 • Søk barnehageplasser
 • Høring-sentrumsplanen
 • Bygårder for salg
 • Gatelys1
 • Tomter-for-salg
 • Siste nytt
 • Kunngjøring / høring
 • Utvalgsmøte
 • Planinnsyn
 • Stilling
 • Invitasjon til svømmekurs i vinterferien

  I den senere tid har det vært foSvømmekurskus på barns svømmeferdighet. Svært mange barn og unge er ikke svømmedyktige. Det er viktig at barn blir trygge i sjø og vann, og oppøver nødvendige svømmeferdigheter for dette. I vinterferien blir det avholdt svømmekurs for elever som ikke er trygge i vann og ikke er svømmedyktige.

  Les mer …
 • #ikkegreit kampanjen

  Ikke greit kampanjenEr du en ungdom som har opplevd eller opplever noe som ikke er helt greit? Har du foreldre som skriker og kjefter hele tiden? Eller kanskje har du en venn eller kjæreste som presser deg til sex? Hva hvis det er DU som sliter med å kontrollere sinnet ditt og som faktisk slår andre? Uansett kan du få hjelp.Ung.no kjører kampanjen «#ikkegreit» i perioden 15.januar til 15.februar.

  Les mer …
 • Isen er livsfarlig!

  Islagt vann - Foto: Tor André JohannessenEtter noen netter med frost ligger det et tynt islag på alle vann i Haugesund. Park- og friluftsseksjonen går nå ut og advarer alle mot å ferdes på isen, da den er lagt fra trygg. Skiltene som er satt opp varsler om "Livsfare - om en ferdes på isen".

  Les mer …
 • UKM fyller 30 år

  Ungdommens kulturmønstring 2015Påmeldingsfristen til årets UKM nærmer seg og mange har allerede meldt seg på årets UKM, og i løpet av de neste to-tre månedene vil det avholdes lokalmønstringer over hele landet. UKM Norge satser på rekord i antall påmeldte i år, så har du ikke meldt deg på, gjør det med en gang! Husk, du kan melde deg på med hva som helst! Har du ett talent å vise frem, noe du vil formidle eller underholde med - da er scenen din!

  Les mer …

Nesten hver eneste uke avholdes det åpne politiske møter i Haugesund kommune. En oversikt over når og hvor disse møtene finner sted finner du i innsynsmodulen for politiske saker. Trykk på linken under:

Innsynsmodul politiske saker >>>

I samme innsynsmodul finner du også saksdokumenter, protokoller m.m. Det er også en egen fane for "postliste" som viser journalposter fra Haugesund kommune. 

Sist men ikke minst er det mulig å søke opp informasjon om folkevalgte. Da må du stå i fanen som heter "Utvalg" og deretter legge inn navnet på personen du søker i feltet som heter "Søk medlem". Resultatet blir da hvilke utvalg, råd og komiteer personen du søker er medlem i, i tillegg til e-post og mobiltelefon.

Innsyn politiske saker

Her kan du finne informasjon om alle våre gjeldende reguleringsplaner, og planer som er under arbeid

Trykk på kartet for å få opp portalen

Planarbeid

Detaljert informasjon
Det er mulig å hente frem opplysninger om hver enkelt plan. Dette gjøres ved at en klikker seg inn på en planavgrensning. Valget «vis mer informasjon» gir deg tilgang til gjeldende planbestemmelser. Alle planer i kommunen som er digitalisert gir muligheten til å se plankartet dersom en zoomer inn. For eldre planer i kommunen må du hake av for «scanna reguleringsplaner» for å se plankartet. De skannede reguleringsplanene er ikke helt eksakte og kan være noe forskjøvet i forhold til grunnkartet. En må tegne digitale reguleringsplaner over for å få fram dagens reguleringssituasjon. Det er også mulig å bruke søkefeltet og søke på adresse, stedsnavn, gårds- og bruksnummer eller plannavn.

Under arbeid
For planer som Enhet for byutvikling arbeider med, vil brukeren få frem en tidsakse som viser hvor langt planarbeidet er kommet. Her er det mulig å komme med innspill til det arbeidet som pågår for de som måtte ønske det. Under tema «Kulturminner og Naturmangfold» ligger forskjellig kartinformasjon fra Riksantikvaren, Fylkesmannen, Direktoratet fra naturforvaltning og Statens kartverk.

Du kan også trykke på denne linken for å komme til PLANINNSYN Haugesund kommune   

Utskrift

Barnevernet

Skrevet av Idar H. Pedersen . i kategorien Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Haraldsgata 94, 5528 Haugesund (ny adresse fra 5. mars 2014)
Tlf.: 52 74 40 40
Vakttelefon: 959 20 084

Enhetsleder er Liv Kjersti Kvalevaag