Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Høstferie

Skrevet av Tove Josephsen . i kategorien Nyheter

Skolen har høstferie i uke 41. SFO holder åpent mandag til fredag 8.00-15.30. 

Skolen ønsker alle en fin høstferie. Nyt dagene, gå en fin tur, vær med venner og les en god bok.Høst

Drama på 10. trinn

Skrevet av Tove Josephsen . i kategorien Nyheter

IMG 4715

10. trinn har arbeidet en stund med drama som sjanger, I den forbidnelse har de jobbet seg frem til fremførselsen av " Et dukkehjem" og "Vildanden" Elevene fikk utdelt roller, og har jobbet mye med sceneanvisninger, kostyme og rekvisitter. Denne uka fremførte de stykkene sine med imponerende innsats! Henrik Ibsen vil trolig bli husket god bland disse elevene. 

Herlige rytmer, Ritmos del caribe.

Skrevet av Tove Josephsen . i kategorien Nyheter

Det foregår mye flott dans på skolen i disse dager. Som en del av den kulturelle skolesekken har elevene på 5. 6. og 7. trinn besøk av Ritmos del caribe.

 Zumba går i disse dager som en farsott på alle kontinenter og alt sammen er inspirert av afro-karibiske rytmer. Det telles på spansk; uno, dos, tres ...og det handler om å gi uttrykk for livsglede gjennom kroppen. Cubanske Geldys Morales Feito og Alain Morales  trigger dansegleden hos både elever og lærere og gir en fartsfylt innføring i ulike latinamerikanske danserIMG 2933

See Me gangfeldt

Skrevet av Tove Josephsen . i kategorien Nyheter

See me gangfelt er et aktiv varslingssystem, spesielt tilpasset for å bedre oppmerksomheten rundt myke trafikanter. Formålet økt sikkerhet og tilgjengelighet ved gangfelt og krysningspunkt.

Systemet er basert på prinsippet om bare å advare når det virkelig trengs, og tester utført av svenske vegmyndigheter indikerer god trafikksikkerhetseffekt.SeeMe Gangfelt fra SafeZone

I Skåredalen skolektrets har vi fått prøve ut varslingssystemet på tre av gangfeltene elevene passerer.

Det kan leses mer om varslingssystemene her

Skolestart

Skrevet av Tove Josephsen . i kategorien Nyheter

Første skoleuke er snart over, og vi kan se tilbake på en fin start for elever og ansatte. På mandag tok rektor imot 57 nye førsteklassinger og skolen har nå 533 elever. Litt ekstra stas var det for rektor og ny kontaktlærer i 1c. Øyvind var nemlig Kristoffers lærer når han startet i 1. klasse. Haugesund avis har laget en fin artikkel om vår skolestart, du kan lese den her.

Klasse 1a er i full gang med å vennskapshenderIMG 2923