Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Abonner på nyheter fra Haugesund kommune

Utskrift

Fellessamling med første og åttende trinn på scenen

Skrevet av Tove Josephsen . i kategorien Nyheter

IMG 4340På fredag var det våre flotte førsteklassinger sin første tur opp på scenen! De fremførte tre flotte sanger som de har jobbet med i løpet av våren. Den engelske sangen "I hear thunder" tiervenn sangen og zippys venner. Flotte sanger om viktige temaer! 

Åttendetrinn var også¨på scenen, de gav oss påskestemning med en stilig dans og sang, flotte filmsnutter og to morsomme innslag fra undervisningen på mellomtrinnet og ungdomstrinnet. Uvisst hvem de parodierte...;) 

 

Utskrift

På talerstolen i barnas bystyre

Skrevet av Ingrid Bie Helgesen . i kategorien Nyheter

bystyresamira5 av våre elever, Malene Skaatan, Sander Knudsen, Samira Johnsen Roth, Andreas Røvang og Gaute Risholt, har i dag tilbragt dagen i bystyresalen i forbindelse med Barnas Bystyre. Kr 200 000,- skulle fordeles.Elevene våre klarte seg fint i bystyresalen.

Utskrift

Historisk 2. plass i skolestafett

Skrevet av Ingrid Bie Helgesen . i kategorien Nyheter

skolestafett laget 2014 2.plassFor første gang kom Skåredalen skole/ungd.trinnet sitt stafettlag på pallen. Guttelaget fra kom på en fantastisk flott 2.plass og ble derved historiske. Aldri før har et stafettlag fra ungdomstrinnet oppnådd et slikt resultat.

Utskrift

Rogalandsmestere i volleyball!!

Skrevet av Ingrid Bie Helgesen . i kategorien Nyheter

RM ungdomsskoler 2014 1Best i hele Rogaland! Guttene på ungdomstrinnet slo skikkelig til,vant alle kampene sine - og vant mesterskapet for ungdomsskoler. Vi gratulerer så mye - og er kjempestolte av dere!

Utskrift

ABC, det er lett det!

Skrevet av Ingrid Bie Helgesen . i kategorien Nyheter

bokstavfest14 004Bokstavfest i desember.... Det har vi aldri hatt før, men årets 1. trinn har allerede lært seg alle bokstavene! Det er kjempebra jobba, og da må vi feire med bokstavkjeks og saft.

Utskrift

Hans og Grete

Skrevet av Tove Josephsen . i kategorien Nyheter

Ingrid 032I regi av Den kulturelle skolesekken, fikk elevene på første trinn se operaen om Hans og Grete. Sjangeren falt i smak hos alle og eventyret var spennende! Til slutt ble de som ville med i dansen til Hans og Grete. Et kjekt kulturelt innslag for førsteklasse elevene våre. 

http://www.seo.mavi1.org http://www.mavi1.org http://www.siyamiozkan.com.tr http://www.mavideniz1.org http://www.mavideniz.gen.tr http://www.17search17.com http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org