Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg
Utskrift

Espen Fernando til MGP jr.

Skrevet av Ingrid Bie Helgesen . i kategorien Nyheter

Åge avslutning 083Vi er veldig glade og stolte over at Espen Fernando Aarvik, elev hos oss på 9. trinn, har kommet igjennom nåløyet til NRK, og er en av årets finalister i MGP jr. Vel fortjent, synes vi, som har hatt gleden av å følge Espen og utviklingen av talentet hans.

Dette er stor stas, og vi på Skåredalen skole heier på deg!

Utskrift

Hvor stor er egentlig en dinosaur?

Skrevet av Ingrid Bie Helgesen . i kategorien Nyheter

dinosaurer 0184. trinn har lurt på mange rare ting når det gjelder dinosaurer, og jammen har de vært flinke til å finne svar! De har lest seg opp på dinosaurtiden og satt seg grundig inn i en selvvalgt dinosaur. Det var veldig spennende når vi skulle ut å måle opp for å se hvor stor dinosaurene egentlig var. Noen ble fort ferdig, mens andre måtte jobbe lenge. Det er ikke bare, bare å tegne opp en Brachiosaurus på 30 meter....

Utskrift

Strålense dugnadsinnsats

Skrevet av Tove Josephsen . i kategorien Nyheter

inngangEn stor TAKK fra oss som jobber ved Skåredalen skole. Sist lørdag var atmosfæren preget av stor arbeidsinnsats, mange smil og mye latter. Skolens uteområde har ikke sett så flott ut på mange år. Dette er motiverende, og bidrar til økt trivsel og motivasjon for både elever og ansatte. Dette gir forbedret læringsmiljø, og styrker forhåpentligvis identiteten og tilhørigheten til skolen for oss alle. TAKK igjen til Skåredalen vel og FAU – vi håper på gjentakelse neste år.

Øyvind, rektor

 

Utskrift

Hei Verden!

Skrevet av Ingrid Bie Helgesen . i kategorien Nyheter

Hei Verden 0205. og 6. trinn på Skåredalen har lært mye om Peru de siste ukene.
På den flotte forestillingen de laget for oss og foreldrene sine fikk vi andre også lære om Perus spennende historie. Elevene framførte et skuespill om da Inkaenes by Machu Picchu ble dannet og sang nydelig for oss. Om kvelden var det forestilling for familiene, og det var kafe, kunstutstilling og salg av bokmerker, vennskapsbånd og andre småting. Alle pengene som ble samlet inn går til Hei Verden sitt skolebyggingsarbeid i Peru. Hele 10600,- klarte de å samle inn. Godt gjort!

Utskrift

Winsor Blue

Skrevet av Ingrid Bie Helgesen . i kategorien Nyheter

bildekunst 004

Hva er Winsor Blue?

Svaret har billedkunstner Anita Jakobsen med seg til elevene på småskolen. Heldige 4. trinn som fikk være med på workshop!

Utskrift

Fellessamling med første og åttende trinn på scenen

Skrevet av Tove Josephsen . i kategorien Nyheter

IMG 4340På fredag var det våre flotte førsteklassinger sin første tur opp på scenen! De fremførte tre flotte sanger som de har jobbet med i løpet av våren. Den engelske sangen "I hear thunder" tiervenn sangen og zippys venner. Flotte sanger om viktige temaer! 

Åttendetrinn var også¨på scenen, de gav oss påskestemning med en stilig dans og sang, flotte filmsnutter og to morsomme innslag fra undervisningen på mellomtrinnet og ungdomstrinnet. Uvisst hvem de parodierte...;)