Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Skolestart

Skrevet av Tove Josephsen . i kategorien Nyheter

Første skoleuke er snart over, og vi kan se tilbake på en fin start for elever og ansatte. På mandag tok rektor imot 57 nye førsteklassinger og skolen har nå 533 elever. Litt ekstra stas var det for rektor og ny kontaktlærer i 1c. Øyvind var nemlig Kristoffers lærer når han startet i 1. klasse. Haugesund avis har laget en fin artikkel om vår skolestart, du kan lese den her.

Klasse 1a er i full gang med å vennskapshenderIMG 2923

GOD SOMMER!

Skrevet av Ingrid Bie Helgesen . i kategorien Nyheter

Vi ønsker allavslutning vår 15 095e våre elever og foresatte en riktig god sommer!
Det har vært et godt skoleår, som nå er over, og vi holder på å gjøre oss klare til et nytt.

De siste ukene på skolen har vært innholdsrike og spennende, med mange ulike aktiviteter.
Reiselivsmessen var en suksess, og det samme var "Spring for livet for utdanning". Skolen har pr. d.d. samlet inn hele 41 821,- til Hei! Verden aksjonen vår. Det er vi veldig stolte av!

NYT ferien, slapp av, husk å lese litt, få fregner på nesen og kos deg - så snakkes vi igjen i august.

Imponerende innsats!

Skrevet av Tove Josephsen . i kategorien Nyheter

149Spring for livet! elevene sprang ihvertfall langt for en god sak!  I snitt hadde førsteklassingene våre ca. 15 runder og Fredrik i 1a sprang imponerende 27 runder! Hele skolen imponerte i dag, elever, lærere og miljøarbeidere har sammen løpt veldig langt. Her blir det garantert mange penger til Hei verden og fkh-biletter til elever

 

Besøksdag 1. klasse

Skrevet av Tove Josephsen . i kategorien Nyheter

Vi gleder oss!!!

I dag kl 17.00 blir det besøksdag for våre nye førsteklassinger.  Vi starter med opprop i skolegården og så går elevene sammen med sin foresatt inn i klasserommene og har en liten skoleøkt. Til neste år blir det tre klasser med 21, 20 og 15 elever i hver klasse.

VELKOMMEN!

Ut på tur med 7. trinn

Skrevet av Ingrid Bie Helgesen . i kategorien Nyheter

Reiselivsmesse15 009Tradisjonen tro, inviterer 7. trinn til reiselivsmesse før sommerferien. Har du lyst på reisetips til ferien har du mye hente her. I flere uker har elevene jobbet med å innhente informasjon og lære om landet de skal markedsføre. De har laget stands og brosjyrer, funnet kostymer og til og med laget tradisjonell mat som du kan få smake. Her kan du bli inspirert til å reise!