In English

Health care

General practitioner, Vaccinations office, Emergency medical centre, Children health center, Youth clinic, Violence and crisis center for women, Dental services

Language training

Courses in Norwegian and social studies, see also: www.vox.no/English/

Municipal and private kindergartens, Application Portal

Schools and students

Primary and secondary schools, Private schools, Stord/Haugesund University College

Settle in Haugesund

Houses for sale or rent, Garbage, Housing allowance, Start-up loan, Housing for rent for disadvantaged

Social services

NAV consists of the state-run Norwegian Labour and Welfare Service and the municipal services.

Tourist information

The Tourist office is located in Bytunet, Strandgata 171, T: +47 52 01 08 30

Work

Work in Norway, Forms and applications, Services and benefits

SE OGSÅ

Autopass - Toll raod
Basic loan
Contact Haugesund
Council and democray
Garbage
Housing allowance
Housing grant
Language training
Start up loan
Taxnorway.no
Tax return and tax assessment
The city council
The mayor
Work in Norway
Your guide

Tjenester etter tema

Tjenester

Barnehager og oppvekst

Barnehager, barnehageopptak barnehageportal, søke, bytte, si opp barnehageplass, barnevern, PPT, m.m.

Bolig og sosiale tjenester

Bostøtte, startlån, kommunal bolig, sosialtjeneste(NAV), psykisk helse og rus, barnevern, m.m

Helse

Fysio- og ergoterapi, helsestasjon, jordmor, legevakt, psykisk helse og rus, frisklivssentral, folkehelse, vaksine, hukommelsesteam m.m.

In English

About Haugesund, live in Haugesund, availeble jobs, garbage, kindergarten, schools, learning norwegian, students, healthcare, tax information with more

Kultur og fritid

Lag og foreninger, idrettsarenaer, svømmehall, ishall, leie lokaler, dugnadsmidler, bibliotek, kulturhus, festivaler, teater, billedgalleri, kultursenter, bydelshus, m.m.

Næringsliv

Skatt, næring, etablerer- og kunnskapsprøve, bedriftsetablering, skjenkebevilling, skatt og avgift, m.m.

Omsorg

Hjemmehjelp, omsorgssentre, omsorgsbolig, vedtakskontor, bolig, middag, avlastning, bofellesskap,barnevern, sosialtjeneste (NAV) m.m.

Plan, bygg og eiendom

Byggesak, planinnsyn, seksjonering, kart og oppmåling, gebyrer, dispensasjonssøknad, tomter, forhåndskonferanse, m.m.

Skole og utdanning

Grunnskole, SFO, skolerute, søknad om fri, skolegrenser, voksenopplæring, kulturskole, PPT, skolehelsetjenenste, opplæring av innvandrere, m.m.

Tekniske tjenester

Avfall, brann, feiing, vann, avløp, planlegging, utbygging, gravetillatelser, naturvern, natur, hogst m.m.

Telefonlister

Kriseteam, nødnummer, barnevern, lege- og tannlegevakt, krisesenter, teknisk vakt (veg, vann og avløp), beredskapsledelse, m.m.

Veg, transport og parkering

Vinterberedskap, vegvedlikehold, leie av kommunal grunn, parkeringskort, parkering, sykkelby, TT-kort, m.m.

Kontakt kommunen

Ring oss!
Ring oss på 52 74 30 00
Skriv til oss
Vil du heller skrive til oss?

Fant du det du lette etter?        Ja jeg fant det jeg lette etter        Nei, jeg fant ikke det jeg lette etter