Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Abonner på nyheter fra Haugesund kommune

  • banner elevundersokelsen
  • olweus banner
  • banner nasjonaleprover
Utskrift

Elevenes læring i fremtidens skole

Skrevet av Elise Røher . i kategorien Nyheter

Ludviksen utvalgetLudvigsen utvalget er et  utvalg oppnevnt av regjeringen. De har fått i oppdrag å vurdere grunnopplæringens fag opp mot krav til kompetanse i et fremtidig samfunns- og arbeidsliv. I september 2014 kom de med sin delutredning. Konklusjonene de trekker kan komme til å forandre den norske skolen slik vi kjenner den idag. I faktaark 2014: 7 fra Utdanningsforbundet kan du lese en presentasjon av hovedtrekkene. 

Utskrift

Hva er nytt i læreplanene?

Skrevet av Elise Røher . i kategorien Nyheter

læreplanerFra og med oppstart av skoleåret 13/14 skulle de reviderte lærerplanene tas i bruk. Nettstedet moava.org har laget en oversikt på endringer i de ulike fagene. Her finner du dem. Forøvrig har dette nettstedet mange gode ressurser for lærere. 

Utskrift

Kodetimen 2014

Skrevet av Kenneth Nordhus . i kategorien Nyheter

Kodektimen k  logo 72 dpi - darijaEn skoletime med programmering. Hjelp til med å bringe Norge inn i det 21. århundre!
Lær kidsa koding oppfordrer alle skoleklasser i Norge til å la elevene prøve å programmere i en skoletime i uken 8-12. desember. Undervisningsoppleggene skal være så selvforklarende at det blir minimalt behov for støtte fra læreren.
Finn all informasjon, ferdige undervisningsopplegg og meld dere på her

Utskrift

Nye tirsdagsøkter 2.desember

Skrevet av Elise Røher . i kategorien Nyheter

COLOURBOX klasserom None fullNeste dato for tirsdagsøkter er 2. desember. Kursene ligger nå ute for påmelding. Gjør oppmerksom på ny kursportal som nå er tatt i bruk. Gå inn på samme måte som før på fanen KURS så kommer du inn. 

Utskrift

TV-aksjonen 2014 - Vann forandrer alt

Skrevet av Kenneth Nordhus . i kategorien Nyheter

TVA2014Vi inviterer barn og voksne til å være med på verdens største dugnad 19. oktober. I år går TV-aksjonen NRK til Kirkens Nødhjelp og deres vannarbeid.
TV-aksjonen er NRKs årlige innsamlingsaksjon. Hver høst besøker 100 000 bøssebærere alle husstander i Norge for å samle inn penger til en god sak. I år håper vi du og din familie og venner vil være med.
Bli med på årets viktigste søndagstur 19. oktober fra klokken 16.00 til 18.00. Meld deg som bøssebærer på blimed.no eller ved å ringe 02025!. Last ned mer informasjon her: TVA2014.pdf