Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

TV-aksjonen - Konkurranse

Skrevet av Kenneth Nordhus . i kategorien Nyheter

tv aksjon konkurranse 2015Vinn konsert og show fra Regnskogfondets TV-aksjon
Ønsker du og din klasse å få besøk av Sandra Lyng, konkurrere mot toppidrettsutøvere, smake på insekter og oppleve magi på nært hold med Alexx Alexander? Da har dere muligheten NÅ! Onsdag 23. september kan dere vinne et supershow fra Regnskogfondet og TV-aksjonen - bli med på konkurransen!
NB! Innsendingsfrist er fredag 11. september klokken 14.00
Les mer her: http://podium.gyldendal.no/tv-aksjonen-2015/5-7-trinn/konkurranse

Nytt til skolestart 2015

Skrevet av Elise Røher . i kategorien Nyheter

skoleeleverPå hjemmesidene til Udir ligger lenker til  endringer forgrunnskolen dette skoleåret. Blant annet er det viktig å se hvilke endringer som er for kroppsøvingsfaget - svømming. Svømmedyktighet var ikke tidligere definert. Nå er det en klar definisjon på hva elevene etter 4.trinn skal beherske. Udir - nye endringer 

Leseplan for Haugesundskolen

Skrevet av Elise Røher . i kategorien Nyheter

 

LeseplanDet er nå laget en ny og forpliktende leseplan for kommunen. Foreløpig gjelder den for 1.-4.trinn. Til høsten starter arbeidet med 5.-7.trinn og til slutt 8.-10. trinn. Planen er laget av representanter fra PPT, skole og seksjon skole og barnehage. Den vil være gjeldende fra skoleåret 2015/2016. En forpliktende felles leseplan for kommunen vil være et viktig steg i retning av en felles kvalitativ leseopplæring i kommunen. Det er rektors ansvar å se til at denne planen blir en del av skolens virke. 

Tilbud fra Filmfestivalen

Skrevet av Elise Røher . i kategorien Nyheter

DNF logo2010 farge

Kinoforestillinger under filmfestivalen

Første skoleuke i august vil 4., 5., 6., 7. og 10. trinn få tilbud om skolekino under filmfestivalen. Visning for 4.trinn er onsdag 19. august. 5. og 6.trinn torsdag 20. august. 7. og 10. trinn fredag 20. august. Nærmere info sendes skolene denne uken.