Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Abonner på nyheter fra Haugesund kommune

  • banner elevundersokelsen
  • olweus banner
  • banner nasjonaleprover
Utskrift

TV-aksjonen 2014 - Vann forandrer alt

Skrevet av Kenneth Nordhus . i kategorien Nyheter

TVA2014Vi inviterer barn og voksne til å være med på verdens største dugnad 19. oktober. I år går TV-aksjonen NRK til Kirkens Nødhjelp og deres vannarbeid.
TV-aksjonen er NRKs årlige innsamlingsaksjon. Hver høst besøker 100 000 bøssebærere alle husstander i Norge for å samle inn penger til en god sak. I år håper vi du og din familie og venner vil være med.
Bli med på årets viktigste søndagstur 19. oktober fra klokken 16.00 til 18.00. Meld deg som bøssebærer på blimed.no eller ved å ringe 02025!. Last ned mer informasjon her: TVA2014.pdf

Utskrift

Kursmateriell

Skrevet av Elise Røher . i kategorien Nyheter

KursmateriellPå Its learning er det laget et eget rom for kursmateriell. Her har alle haugesundslærere tilgang. Det er nå lagt ut materiell fra lesekurs og matematikk kurs fra 22. september. Andre presentasjoner finner du her under Haugalandsløftet.

Utskrift

Påmelding tirsdagsøkt

Skrevet av Elise Røher . i kategorien Nyheter

kurs 3Høstens første tirsdagsøkt 21.okt ligger ute på hkskole for påmelding nå. Hovedmålet med disse øktene er å samle småkurs og nettverk til faste datoer for å gjøre det mer forutsigbart for skolene. Det vil ikke være tilbud for alle. De som ikke skal delta på noe må gjøre avtale om arbeid på egen skole. Neste tirsdagsøkt er 2. desember. 

Utskrift

Våre beste menn og kvinner

Skrevet av Idar H. Pedersen . i kategorien Nyheter

Høgskolestafetten 2014Nå kan dere melde dere på "Høgskolestafetten 2014". Hvilken enhet i Haugesund kommune stiller med det beste laget? Tidligere i år har skoler konkurrert mot hverandre i Holmekollstafetten i Oslo. Er det flere enheter som har så spreke ansatte at de tar utfordringen?

Utskrift

Forskernatt

Skrevet av Kenneth Nordhus . i kategorien Nyheter

Forskernatt"Gjør det, si det, se det, hør det, kjenn det,
lukt det, les det, skriv det, tegn det - del det"
Bli med på spennende forskernatt i Haugesund Sentrum fredag 26. september kl 18.00 - 21.00. Mer informasjon finnes i brosjyren, denne er også delt ut til alle elever på 3. - 7. trinn, i tillegg er en del eksemplarer oversendt ungdomstrinnet.
Last ned brosjyren her: HSH Forskernatt 2014

Utskrift

Beintøft i 2014

Skrevet av Idar H. Pedersen . i kategorien Nyheter

Beintøft illustrasjonGå-til-skolen kampanjen Beintøft blir arrangert på skoler i perioden 15. september til 15. november. Beintøft er en nasjonal konkurranse for barn fra 1 - 7. klasse. Formålet er å få flest mulig barn til å gå eller sykle til skolen. Mer enn 40 prosent av alle elever i grunnskolen blir kjørt til og fra skolen. Å