Logg på Joomla

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Abonner på nyheter fra Haugesund kommune

  • banner elevundersokelsen
  • olweus banner
Utskrift

10 nærturer - Konkurranse

Skrevet av Kenneth Nordhus . i kategorien Nyheter

NarturerHaugesund Kommune og Haugesund Turistforening samarbeider i 2014 om å få flest mulig ut på tur i våre nære friluftsområder. Vi har satt opp 10 nærturer som bør passe for de fleste. Alle turene går på tydelige stier og skal være lette å gå. Noen av turene er også godt skiltet. Dersom du er usikker på hvor turen går kan du være med på tur med turleder fra turistforeningen første gang.

Utskrift

Tirsdagsøkter 25. mars

Skrevet av Kenneth Nordhus . i kategorien Nyheter

kursDet er nå åpnet for påmelding til tirsdagsøktene 25. mars.
Klikk "Kurs" på hovedmenyen, eller her.

Utskrift

Foreldrekurs - familiematematikk

Skrevet av Elise Røher . i kategorien Nyheter

Foreldrekurs matematikkMange barn har utfordringer i matematikk, og mange foreldre syns det er vanskelig å gi hjelp. Tine Foss Pedersen vil i et foredrag snakke om hva foreldre kan gjøre for å gi barnet et godt utgangspunkt for å lære matematikk.  

 

 

Utskrift

E-post på hkskole fungerer igjen

Skrevet av Kenneth Nordhus . i kategorien Nyheter

hkskole frontpageEtter en periode med problemer meldes det nå at e-post på hkskole skal fungere feilfritt. Ta kontakt med undertegnede om du opplever problemer fortsatt.

Utskrift

Grunnlovsjubileet

Skrevet av Kenneth Nordhus . i kategorien Nyheter

grunnlovsjubileetTorsdag 9. januar presenterte stortingspresident Olemic Thommessen det offisielle programmet for grunnlovsjubileet for 2014.
Her finner skolene 3 lenker med interessant og relevant informasjon om grunnlovsjubileet, undervisningsmateriell og tips til undervisningsopplegg. I tillegg er det elevkonkurranser tilrettelagt for de ulike trinnene med flotte premier. Alle landets førsteklassinger får ei gratis bok om Stortinget og demokrati. Ungdomsskolene inviteres til å lage en ny grunnlov. Klassen som vinner inviteres til Stortinget.