Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Abonner på nyheter fra Haugesund kommune

  • banner elevundersokelsen
  • olweus banner
  • banner nasjonaleprover
Utskrift

Forskernatt

Skrevet av Kenneth Nordhus . i kategorien Nyheter

Forskernatt"Gjør det, si det, se det, hør det, kjenn det,
lukt det, les det, skriv det, tegn det - del det"
Bli med på spennende forskernatt i Haugesund Sentrum fredag 26. september kl 18.00 - 21.00. Mer informasjon finnes i brosjyren, denne er også delt ut til alle elever på 3. - 7. trinn, i tillegg er en del eksemplarer oversendt ungdomstrinnet.
Last ned brosjyren her: HSH Forskernatt 2014

Utskrift

Beintøft i 2014

Skrevet av Idar H. Pedersen . i kategorien Nyheter

Beintøft illustrasjonGå-til-skolen kampanjen Beintøft blir arrangert på skoler i perioden 15. september til 15. november. Beintøft er en nasjonal konkurranse for barn fra 1 - 7. klasse. Formålet er å få flest mulig barn til å gå eller sykle til skolen. Mer enn 40 prosent av alle elever i grunnskolen blir kjørt til og fra skolen. Å

Utskrift

Program for Den kulturelle skolesekken på Its learning

Skrevet av Elise Røher . i kategorien Nyheter

itslearning logoInformasjon om programmet for Den kulturelle skolesekken er nå lagt inn på Its learning under planleggeren. Aktuelle lenker til tilgjengelig informasjon ligger under ressurser. Alle ansatte på skolene har tilgang.

Selve programmet med oversikt over hvert klassetrinn finner du i artikkelen under. Kulturkontakt ved skolen har all informasjon. Ved eventuelle endringer vil kulturkontakt få beskjed. 

Utskrift

Program for Den kulturelle skolesekken 2014-2015

Skrevet av Elise Røher . i kategorien Nyheter

dks-logoProgrammet for Den kulturelle skolesekken skoleåret 2014-2015 er klart. Kulturkontaktene ved hver enkelt skole har fått tilsendt både program og informasjon om ulike tilbud 

 Programmet er delt inn i hvert klassetrinn og viser oversikten på hva som er aktuelt i løpet av året. Det kan komme endringer. Kulturkontaktene er bedt om å levere ut informasjon om tilbudene. Mye av informasjon og forslag til for- og etterarbeid er knyttet opp mot kompetansemål, og kan lett legges inn i undervisningen for de som ønsker det. For at elevene skal ha best mulig utbytte av tilbudet er det viktig at dere gir dem tilgjengelig informasjon om det de skal delta på. For at tilbudet skal være best mulig for dere er det viktig med tilbakemeldinger både positivt og negativt. Send gjerne en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller gi beskjed til kulturkontakt som kan videresende til meg.