Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Da klokka klang - for første gang!

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

60 førsteklassinger klare for skolen. Noen bare blide, noen litt skremte, andre skeptisk, men alle med glimtet i øyet som viste at nå, nå er det alvor. Med flagget til topps og en ekte salutt ønsket rektor Bjarte Nesheim dem alle velkommen. Klasse for klasse, a-klassen først, vendte de ryggen til førskolealderen og nesen mot fremtiden som ekte skoleelev. Og på Gard er de selvfølgelig hjertelig velkommen alle sammen. Vi gleder oss!

 

Til hjemmesiden

Forrykende avskjedsforestilling!

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Så var et kapittel over for over 60 elever på Gard skole. Ungdomsskolen venter med nye venner og nye utfordringer. Men finalen stod det respekt av. Flotte fellessanger, dansenummer, faglige presentasjoner,  tryllesjow, en liten duo og filminnslag var med på å sette et punktum for den flotte gjengen. Og vi på Gard ønsker dem lykke til videre på ferden!

IMG 3907 

En eventyrlig idrettsvår!

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Det har vært et utrolig år på Gard skole på idrettsfronten når vi ser på resultatene. Det kan nevnes i fleng:

2. plass i håndballcuppen på Sysco arena!

Semifinale i fotballcuppen!

Seier i skolestafetten!

Vinner av Tine-stafetten i Rogaland!

Vinner av bannerkampen for jenter, mens guttene klarte en flott 4. plass!

Mange av deltagene forlater nå Gard skole til fordel for Haraldsvang og Hauge. Vi ønsker dem lykke til videre i skoleturneringer også på ungdomsskolene.

Semifinaleplass er klar

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Etter en jevnspillt første omgang i kvartfinalen mot Veavågen skole, lignet det hele ren utklassing i andre omgang. Til pause var stillingen 2 - 2, men deretter var det ingen tvil om hvem som fortjente semifinalebilletter. Forsvaret var bunnsolid, og angrepet regjerte foran en kreativ midtbane. Resultatet til slutt ble 8 - 2 til gutta fra Gard, og dermed går ferden til Stavangertrakten for å kjempe for finalebillett. Kjempegodt jobbet!

20150521 1309301

TUR TIL DOKKEN OG GAMLE SLAKTHUSET

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Vi var i Dokken. Vi kjørte båt og vi heiste oss opp i en stol med et tau. På Gamle Slakthuset spikket  vi turstokk. Tre elever fikk kutt i fingeren. Etterpå spiste vi lapper. Når vi skulle tilbake til skolen tok vi buss.

Jeg husker sildelukten i Dokken. Jeg husker at det var mange elever ombord i båten. Jeg husker at jeg dro meg opp i en stol. 

Elias 4a

IMG 0473

IMG 0490