Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Olweusundersøkelsen

I løpet av uke 20 og 21 vil elevene på 4 - 7 trinn delta i Olweusundersøkelsen. Dette er en undersøkelse som gjennomføres hvert år på alle skolene i Haugesund, for å kartlegge utbredelse av mobbing på skolen. Undersøkelsen er frivillig, men det er fint om alle deltar. For å lese mer om undersøkelsen:

Forldreinformasjon om Olweusundersøkelsen.pdf

Dersom noen ikke skal delta, må det gis beskjed til skolen.

UtskriftE-post

Tirsdagsgrupper på SFO

De fleste tirsdager har vi grupper på tvers av alderstrinn på SFO. Da får elevene være med på ting de selv har valgt som å lage mat, gå på turer, være på sløyden, spille, tegne, leke tradisjonsleker, ute og inne lek, litt ulike ting etter årstidene. I går hadde vi en slik fantastisk dag med sol, varme, grilling, ig, tur, spill, lek, matlaging, sløyd o.l. Deler derfor litt bilder fra denne kjekke dagen som mange syntes er den kjekkeste dagen i uka på SFO!

tur spising

 spill1   sjakk1

hoppe strikk ballspill

haraldsstøtta1

UtskriftE-post

En strålende dag for stafett!

Hvert år arrangerer HIL Tinestafetten for skolelag. Og for en ramme det ble rundt arrangementet i år. Masse publikum og strålende vær var med på å lage en fantastisk ramme. Også i år hadde Gard skole mange lag med på stafetten. To av våre sjetteklasselag klarte å vinne sine heat med kjempegod margin.

IMG 41161

Her leverer Rasmus i 6b stafettpinnen videre til Tora

IMG 41331

Det ene laget fra 6b vant sitt heat med over 100 meters avstand til neste lag.

IMG 41461

Alexander i 6a med en kjempestart. (Midt i bildet)

UtskriftE-post

Forskerfabrikkens sommerskole

"Forskerfabrikkens sommerskole er klar for påmelding!

 Sommerskole 2016

Gjennom en superspennende uke får forskerspirer i hele Norge oppdage hvor kult realfag er. Vi skal lete etter mikrometeoritter og dyr vi ikke kan se, dyrke bakterier, lage superstore såpebobler og utforske elektrisitet. For å ikke snakke om leken matematikk, marshmallowbygging og ballongraketter!

Alle deltakere får hvert sitt mikroskop, forskerbriller, kurshefte og t-skjorte til odel og eie.

I Haugesund arrangerer vi sommerskole  i uke 26 og i uke 32. Sommerskolen er for de som skal opp i 5., 6., og 7. klasse til høsten. Forskerfabrikkens sommerskole finner du i år på Haraldsvang ungdomsskole). Sommerskolen er åpen for alle uavhengig av hvilken skole man er tilknyttet.

Det er begrenset antall plasser så her gjelder det å hive seg rundt. 
Spre gjerne ordet til venner og kjente. 

Meld på her: https://www.forskerfabrikken.no/pamelding/sommerskole/

UtskriftE-post

Flere artikler …

Salaby
Skolearena
Bibben
Moava
Høyfrekvente ord
Vokal
Puls
NULLMOBBING