Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg
Utskrift

Semifinaleplass er klar

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Etter en jevnspillt første omgang i kvartfinalen mot Veavågen skole, lignet det hele ren utklassing i andre omgang. Til pause var stillingen 2 - 2, men deretter var det ingen tvil om hvem som fortjente semifinalebilletter. Forsvaret var bunnsolid, og angrepet regjerte foran en kreativ midtbane. Resultatet til slutt ble 8 - 2 til gutta fra Gard, og dermed går ferden til Stavangertrakten for å kjempe for finalebillett. Kjempegodt jobbet!

20150521 1309301

Utskrift

TUR TIL DOKKEN OG GAMLE SLAKTHUSET

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Vi var i Dokken. Vi kjørte båt og vi heiste oss opp i en stol med et tau. På Gamle Slakthuset spikket  vi turstokk. Tre elever fikk kutt i fingeren. Etterpå spiste vi lapper. Når vi skulle tilbake til skolen tok vi buss.

Jeg husker sildelukten i Dokken. Jeg husker at det var mange elever ombord i båten. Jeg husker at jeg dro meg opp i en stol. 

Elias 4a

IMG 0473

IMG 0490

 

Utskrift

Dugnadsånden lever!

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Tradisjonen tro er det dugnad på skolen i mai. Da tropper foreldre og elever opp på ettermiddagstid, og jobber flittig og godt med uteanlegget på skolen. Det males på paradis, snekres, plantes, bæres, kostes og repareres. En matbit og kaffi eller et glass saft var det også tid til. På ansiktene til de som kom, var det tydelig at det var kjekt å komme sammen for å bidra til en triveligere skolegård. 

601

602

603

604

Utskrift

FLOTT AKTIVITET I TEKNOLABEN

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Dypt nede i skolens kjeller er det spennende saker på gang. Hver mandag etter lunsj driver ei gruppe med 5. klassinger og programmerer roboter til all slags vanskelige oppgaver. Det endres på parametre for vinkler, rotasjoner, fart, utveksling, tidsintervaller og mye mer når oppgavene skal løses. Noe som er helt sikkert er at det ofte hender at roboten ikke gjør det du tror du har sagt at den skal gjøre. Rett som det er må andre tekniske problemer løses. Og det er jo akkurat som i alt arbeid med roboter!

20150420 1229151

Utskrift

Vrimledag på SFO

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

 

Tirsdag 24. mars var det påskekos på SFO. Alle barna på SFO hadde fått klippekort og skulle få  prøve på mange ulike aktiviteter på skoleområdet. Her var det alt fra godt gammelt sekkeløp, balanseøvelser, kaste ball i ringer, tautrekking med mer. I tillegg var det grilling av pølser. Store og små strålte og koste seg! Heldige med været var vi også. Som bonus fikk de et påskeegg på gruppene til slutt.

 

IMG 36901

IMG 36941

IMG 36961

IMG 37091

IMG 37291

IMG 37341