Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Abonner på nyheter fra Haugesund kommune

Utskrift

Gratulerer til både jenter og gutter!

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Skolestafetten ble en kjempesuksess for Gard skole. Jentene klarte å vinne, og guttene dro i land en fantastisk andreplass. Med massevis av tilskuere og "kjempetrøkk" på stadion ble det en fantastisk opplevelse på det nye flotte stadionet i Haraldsvang. Et kjempeflott arrangement som vi håper HIL klarer å videreføre i mange år fremover. 

IMG 35561

Her er jentene som vant en strålende seier!

 

IMG 35621

Og her er nesten alle guttene som feirer andreplassen

Utskrift

Fantastiske resultater i bannerkampen!

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Årets bannerkamp foregikk i etter hvert nydelig sommervær! Gard skole stakk av med seieren for jenter og andre plass for gutter. Fantastiske idrettstalenter vi har her på skolen!

Utskrift

SFO på Gard i vinterferien

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

I vinterferien hadde Sfo åpent hele uken mens skolen hadde stengt. Det var lagt opp til et travelt program tettpakket med gøyale og varierte aktiviteter. Her kunne ungene velge mellom alt fra bollebaking, trampolinehopping i gymsalen, tecknolab og film, til popcorn, formingsaktiviteter og fotball ute. I tillegg gikk vi på tur og spiste pølser og taco. Siste dagen var vi på besøk til Norvegen Historiesenter på Avaldsnes der vi fikk egen guide som fortalte vikinghistorier og lot oss prøve hjelmer og skjold fra vikingtiden. Barna hadde en topp uke og ingen savnet snø og ski og skolen

 

480502500

Lek i gymsalen var en populær aktivitet

502504

2. klassingene storkoste seg på Basen, -et sted der de ikke pleier å være

 

 

Utskrift

Kjærlighet på timeplanen

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

 

5. trinn la all beskjedenhet til side, og satte opp kjærlighet og forelskelse som tema for sang og spill. Egentlig skulle bare elevene fra 5 - 7. trinn se forestillingen, men heldigvis var det noen som fant ut at de yngre elevene også måtte få muligheten. Så da ble det ekstraforestilling!

Både Beatles, Grease og Hellbillies kunne kjennes igjen i sangene, som ble fremført av både solister, kor og noen musikanter. Mer av dette:)

IMG 2767

 

Utskrift

Seier i skolestafetten!

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Etter strålende innsats av et heltent guttelag gikk Gard skole av med seieren i stafetten på det nye flotte stadionet i Haraldsvang. Jentene løp inn til en flott fjerdeplass, og dermed kan en trygt si at 16. oktober 2013 ble en strålende dag for Gard skole. Gratulerer med seieren til laget og skolen!

 

stafett 

Utskrift

Skummelt på SFO!

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Når fagarbeider Turid tar fram ansiktsmalingen kan det dukke opp de mest skremmende fjes. Her er noen av de som har vært på SFO i dagene før skolestart. For selv om skoleåret ikke starter før den 15. august, er det massevis av aktive og glade barn på skolen allerede.

 

Bilde 001