Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Abonner på nyheter fra Haugesund kommune

Utskrift

Seier igjen!

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Guttene er videre i skolecuppen etter storseier mot Skåredalen. Etter en litt trøblete start med to mål i mot, klarte guttene i gult å snu det hele og endte med det fantastiske resultatet 2 - 7  på bortebane. Vi gleder oss til fortsettelsen! 

Utskrift

Vrimledag på SFO

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

 

Tirsdag 24. mars var det påskekos på SFO. Alle barna på SFO hadde fått klippekort og skulle få  prøve på mange ulike aktiviteter på skoleområdet. Her var det alt fra godt gammelt sekkeløp, balanseøvelser, kaste ball i ringer, tautrekking med mer. I tillegg var det grilling av pølser. Store og små strålte og koste seg! Heldige med været var vi også. Som bonus fikk de et påskeegg på gruppene til slutt.

 

IMG 36901

IMG 36941

IMG 36961

IMG 37091

IMG 37291

IMG 37341

Utskrift

Barnas bystyre 2015

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

En flott tradisjon holdes ved like i Haugesund. Barnas bystyre fikk også i år disponere hele 200 000 kr til formål som kommer byens barn og unge til gode. 

Midlene blir i å fordelt mellom skolene, og skal gå til gode tiltak etter prosesser blant elevene og i elevrådet. 

De fem elevene fra Gard gjorde en flott figur, og både Marie og Andrine var på talerstolen med innlegg og replikker

20150225 0919581

 

 

 

 

 

Utskrift

Det er oppdaget lus på skolen

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Så er den her igjen, lusa! Den dukker opp med jevne mellomrom, og har vært på besøk i de fleste familier en eller flere ganger. For at vi skal slippe at problemet vedvarer i klassen og sprer seg videre på skolen og andre steder, er det viktig at alle gjør sitt. Følg fremgangsmåten vedlagte skriv:

Lusesjema_2015.pdf

 

http://www.seo.mavi1.org http://www.mavi1.org http://www.siyamiozkan.com.tr http://www.mavideniz1.org http://www.mavideniz.gen.tr http://www.17search17.com http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org