Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Abonner på nyheter fra Haugesund kommune

Utskrift

Fantastiske resultater i bannerkampen!

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Årets bannerkamp foregikk i etter hvert nydelig sommervær! Gard skole stakk av med seieren for jenter og andre plass for gutter. Fantastiske idrettstalenter vi har her på skolen!

Utskrift

Sang og spill på 6. trinn

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Onsdag før 1. mai var det 6. trinn som stod for underholdningen. De hadde i oppgave å presentere ulike fritidsaktiviteter i sin forestilling. Da kom det fram mye forskjellig, som viser at elevene på 6. trinn er en aktiv gjeng. I tillegg fikk vi demonstrert flott og klokkeklart blokkfløytespill.

IMG 3056 - Kopi IMG 3062 - Kopi

IMG 3063 - Kopi IMG 3066

IMG 3066 - Kopi IMG 3079

IMG 3069 - Kopi IMG 3085

Utskrift

Aksjon Rusken

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Hvis du har vært på tur i skolens nærområde i løpet av dagen i dag, har du kanskje lagt merke til at det har vært en masse med elever som har beveget seg langt utenfor skolegården. Men de skulket ikke! De var ute for å plukke søppel. Iført hansker og med plastposer og søppelsekker samlet elevene på Gard mengder av søppel som lå slengt rundt omkring i skolekretsen. Både nyttig og lærerikt.

Aksjon Rusken 1  Aksjon Rusken 3

Aksjon Rusken 5 Aksjon Rusken 8

Mesterplukker

Utskrift

SFO på Gard i vinterferien

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

I vinterferien hadde Sfo åpent hele uken mens skolen hadde stengt. Det var lagt opp til et travelt program tettpakket med gøyale og varierte aktiviteter. Her kunne ungene velge mellom alt fra bollebaking, trampolinehopping i gymsalen, tecknolab og film, til popcorn, formingsaktiviteter og fotball ute. I tillegg gikk vi på tur og spiste pølser og taco. Siste dagen var vi på besøk til Norvegen Historiesenter på Avaldsnes der vi fikk egen guide som fortalte vikinghistorier og lot oss prøve hjelmer og skjold fra vikingtiden. Barna hadde en topp uke og ingen savnet snø og ski og skolen

 

480502500

Lek i gymsalen var en populær aktivitet

502504

2. klassingene storkoste seg på Basen, -et sted der de ikke pleier å være

 

 

Utskrift

Kjærlighet på timeplanen

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

 

5. trinn la all beskjedenhet til side, og satte opp kjærlighet og forelskelse som tema for sang og spill. Egentlig skulle bare elevene fra 5 - 7. trinn se forestillingen, men heldigvis var det noen som fant ut at de yngre elevene også måtte få muligheten. Så da ble det ekstraforestilling!

Både Beatles, Grease og Hellbillies kunne kjennes igjen i sangene, som ble fremført av både solister, kor og noen musikanter. Mer av dette:)

IMG 2767

 

Utskrift

Seier i skolestafetten!

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Etter strålende innsats av et heltent guttelag gikk Gard skole av med seieren i stafetten på det nye flotte stadionet i Haraldsvang. Jentene løp inn til en flott fjerdeplass, og dermed kan en trygt si at 16. oktober 2013 ble en strålende dag for Gard skole. Gratulerer med seieren til laget og skolen!

 

stafett