Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Forrykende avskjedsforestilling!

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Så var et kapittel over for over 60 elever på Gard skole. Ungdomsskolen venter med nye venner og nye utfordringer. Men finalen stod det respekt av. Flotte fellessanger, dansenummer, faglige presentasjoner,  tryllesjow, en liten duo og filminnslag var med på å sette et punktum for den flotte gjengen. Og vi på Gard ønsker dem lykke til videre på ferden!

IMG 3907 

En eventyrlig idrettsvår!

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Det har vært et utrolig år på Gard skole på idrettsfronten når vi ser på resultatene. Det kan nevnes i fleng:

2. plass i håndballcuppen på Sysco arena!

Semifinale i fotballcuppen!

Seier i skolestafetten!

Vinner av Tine-stafetten i Rogaland!

Vinner av bannerkampen for jenter, mens guttene klarte en flott 4. plass!

Mange av deltagene forlater nå Gard skole til fordel for Haraldsvang og Hauge. Vi ønsker dem lykke til videre i skoleturneringer også på ungdomsskolene.

Semifinaleplass er klar

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Etter en jevnspillt første omgang i kvartfinalen mot Veavågen skole, lignet det hele ren utklassing i andre omgang. Til pause var stillingen 2 - 2, men deretter var det ingen tvil om hvem som fortjente semifinalebilletter. Forsvaret var bunnsolid, og angrepet regjerte foran en kreativ midtbane. Resultatet til slutt ble 8 - 2 til gutta fra Gard, og dermed går ferden til Stavangertrakten for å kjempe for finalebillett. Kjempegodt jobbet!

20150521 1309301

TUR TIL DOKKEN OG GAMLE SLAKTHUSET

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Vi var i Dokken. Vi kjørte båt og vi heiste oss opp i en stol med et tau. På Gamle Slakthuset spikket  vi turstokk. Tre elever fikk kutt i fingeren. Etterpå spiste vi lapper. Når vi skulle tilbake til skolen tok vi buss.

Jeg husker sildelukten i Dokken. Jeg husker at det var mange elever ombord i båten. Jeg husker at jeg dro meg opp i en stol. 

Elias 4a

IMG 0473

IMG 0490

 

FLOTT AKTIVITET I TEKNOLABEN

Skrevet av Ronny Valdersnes . i kategorien Nyheter

Dypt nede i skolens kjeller er det spennende saker på gang. Hver mandag etter lunsj driver ei gruppe med 5. klassinger og programmerer roboter til all slags vanskelige oppgaver. Det endres på parametre for vinkler, rotasjoner, fart, utveksling, tidsintervaller og mye mer når oppgavene skal løses. Noe som er helt sikkert er at det ofte hender at roboten ikke gjør det du tror du har sagt at den skal gjøre. Rett som det er må andre tekniske problemer løses. Og det er jo akkurat som i alt arbeid med roboter!

20150420 1229151