Haugesund fra Steinsfjellet - Foto: Wenche Johnsen

Barnehager og oppvekst

Barnehager, barnehageopptak, barnehageportal, søke, bytte, si opp barnehageplass, barnevern, PPT, m.m.

Bolig og sosiale tjenester

Bostøtte, startlån, kommunal bolig, sosialtjeneste (NAV), psykisk helse og rus, barnevern m.m.

Helse

Fysio- og ergoterapi, helsestasjon, skolehelsetjeneste, jordmor, legevakt, psykisk helse og rus, frisklivssentral, folkehelse, vaksine, hukommelsesteam m.m.

In English

About Haugesund, live in Haugesund, available jobs, garbage, kindergarten, schools, learning Norwegian, students, health care, tax information with more.

Kultur og fritid

Lag og foreninger, idrettsarenaer, svømmehall, ishall, leie lokaler, dugnadsmidler, bibliotek, kulturhus, festivaler, teater, billedgalleri, kultursenter, bydelshus m.m.

Næringsliv

Skatt, næring, etablerer- og kunnskapsprøve, bedriftsetablering, skjenkebevilling, skatt og avgift m.m.

Omsorg

Hjemmehjelp, omsorgssentre, omsorgsbolig, Vedtakskontor, bolig, middag, avlastning, bofellesskap, barnevern, sosialtjeneste (NAV) m.m.

Plan, bygg og eiendom

Byggsak, planinnsyn, seksjonering, kart og oppmåling, gebyrer, dispensasjonssøknad, tomter, forhåndskonferanse m.m.

Skole og utdanning

Grunnskole, SFO, skolerute, søknad om fri, skolegrenser, voksenopplæring, kulturskole, PPT, skolehelsetjeneste, opplæring av innvandrere m.m.

Tekniske tjenester

Avfall, brann, feiing, vann, avløp, planlegging, utbygging, gravetillatelser, hogst, naturvern, natur m.m

Telefonlister

Kriseteam, nødnummer, barnevern, lege- og tannlegevakt, krisesenter, teknisk vakt (veg, vann og avløp), beredskapsledelse m.m.

Veg, transport og parkering

Vinterberedskap, vegvedlikehold, leie av kommunal grunn, parkeringskort, parkering, sykkelby, TT-kort m.m.

Trykk her for å søke etter ansatte i Haugesund kommune >>>

(Ikke alle ansatte er søkbare. Dersom du ikke finner den du leter etter, ta kontakt med sentralbordet på 52 74 30 00)

Varsle om feil på vann, avløp, vei, og park og fritid, miljø, forurensing og idrett.

Renovasjon

Mørke gatelys illustrasjon

Arrangementet som også er en del av feiringen av Grunnlovsjubileet ble en folkefest for hele familien.

Det hele startet klokken 17.00 med Haugesund Drillkorps etterfulgt av Lillesund skolekorps, Musikkleiken spelemannslag, dansere fra Haugesund Mållag og Ungdomslag og Rossabø Ungdomslag, Haugesund Sportsdanseklubb med freestyle disco og latinamerikanske danser før sjonglører FLAKS avsluttet første akt med sjonglering av brennende fakler.

Etterhvert ble showet flyttet til scenen der Haugesund sin egen norgeskjendis, Hanne Krogh både var konfransier og artist.

Ordfører Petter Steen jr. ønsket alle velkommen. John Erik Hagen fra Kystverket fortalte litt om deres 40 år jubileum og takket alle som hadde vært med på å virkeliggjøre byfesten. Før vi fikk høre Iselin Holmedal Hagen på chello.

Etterhvert kom Elsa Søllesvik og Emilie Austrheim (Elsa og Emilie) på scenen sammen med "Det Norske Festorkester" som stod for musikken. Helge Toft og Vidar Johnsen fikk med seg publikummet på allsang og dans, før det hele ble avsluttet med Hanne Krogh, deltakere fra "Korslaget" og ikke minst en av landets største tenorer, Marius Roth Christensen fra Tønsberg, som fremførte "Reis meg opp".

På tross av kald vind fra nordvest. Underholdningen varmet alle som møtte frem denne kvelden. Takk til alle som bidro til å gjøre dette til en fest for minnebøkene!

Bilder fra Byfesten!